top of page
iStock-908022378.jpg

OVER MIJ

Bij Studio Intuïtie kan je terecht voor DROOMCOACHING, REIKI & MINDFULNESS. Allemaal gericht op het ruimte maken voor jouw innerlijke kompas, jouw intuïtie. Door patronen te doorbreken, het loslaten van emoties of belemmerende overtuigingen.  En uit je hoofd in je lijf en in het hier en nu te komen.
Jouw intuitie laat ook van zich horen via dromen. Bij Studio Intuïtie kan je dan ook terecht voor persoonlijke droomanalyses en droomcoaching. 


Intuïtie is het thema waar ik helemaal op aan ga. Iedereen weer in contact te brengen met zijn/haar intuïtie is mijn missie op deze aarde. 

 

Mijn naam is Sabine Stapel, nu 44 jaar en woon met mijn twee dochters in Leiden.
12 jaar geleden, ging het even mis met mij. Ik belandde in een burn out. Mindfulness heeft mij toen heel veel gebracht. Kort na mijn herstel wilde ik dan ook mindfulness trainer worden en zoveel mogelijk mensen de mooie handvatten vanuit de mindfulness bieden. Na een tijdje begon het te kriebelen om meer 1 op 1 te coachen en heb ik de opleiding tot coach bij de School voor Coaching doorlopen. Binnen het vak van coaching ben ik met name gepassioneerd over droomwerk en systemisch werken (opstellingen). Mijn passie voor droomwerk vindt nu ook zijn weg in mijn werk als coach, waarin ik droomanalyses integreer in mijn coaching.  

De energetische kant van ons systeem en daarmee werken fascineert mij nu al een aantal jaar en toen kwam Reiki op mijn pad. Voor mij maakt dat het plaatje compleet. Juist deze combinatie van droomwerk, coaching, mindfulness en Reiki is zo krachtig. Ze ondersteunen elkaar, waardoor in korte tijd er een transformatie kan plaatsvinden. Een transformatie naar een lichter en intuitiever leven, in verbinding met jouw authentieke zelf.

Mijn beroepsregistraties

  • Aangesloten bij STiRCoach: opgeleid door School voor Coaching

  • Droomgroep Leiden

  • Mindfulness trainer: categorie 1, VMBN registratie 

  • Initiated in the Usui System of Reiki Healing, door Master van The Reiki Alliance     
    Reiki 1&2

20240122_174627.jpg
STUDIO INTUITIE
bottom of page