top of page
iStock-908022378.jpg

Over 

Bij Studio Intuïtie kan je terecht voor COACHINGREIK, DREAMWORK & MINDFULNESS. Allemaal gericht op het ruimte maken voor jouw innerlijke kompas, jouw intuïtie. Door patronen te doorbreken, het loslaten van emoties of belemmerende overtuigingen.  En uit je hoofd in je lijf en in het hier en nu te komen. Jouw intuitie laat ook van zich horen via dromen. Bij Studio Intuïtie kan je dan ook terecht voor droom analyses en droommeditaties. 


Intuïtie is het thema waar ik helemaal op aan ga. Iedereen weer in contact te brengen met zijn/haar intuïtie is mijn missie op deze aarde.

 
Over mij

Mijn naam is Sabine Stapel, nu 44 jaar en woon met mijn twee dochters in Leiden.
12 jaar geleden, ging het even mis met mij. Ik belandde in een burn out. Mindfulness heeft mij toen heel veel gebracht. Kort na mijn herstel wilde ik dan ook mindfulness trainer worden en zoveel mogelijk mensen de mooie handvatten vanuit de mindfulness bieden. Na een tijdje begon het te kriebelen om meer 1 op 1 te coachen en heb ik de opleiding tot coach bij de School voor Coaching doorlopen. Binnen het vak van coaching ben ik met name gepassioneerd over lichaamsgerichte en systemische werkvormen.
De energetische kant van ons systeem en daarmee werken fascineerde mij en kwam Reiki op mijn pad. Voor mij maakt dat het plaatje compleet. Juist deze combinatie van coaching, mindfulness en Reiki is zo krachtig. Ze ondersteunen elkaar, waardoor in korte tijd er een transformatie kan plaatsvinden. Een transformatie naar een lichter en intuitiever leven, in verbinding met jezelf.

Tot slot combineer ik mijn passie voor de maan en hiken in de maanwandelingen die ik elke maand organiseer; mindful wandelingen in de energie van de volle of nieuwe maan.

 

Mijn beroepsregistraties
Mindfulness trainer: categorie 1, VMBN registratie 

Coach: opgeleid door Schoo voor Coaching, aangesloten bij STiR 
Reiki 1& 2:initiated in the Usui System of Reiki Healing, door Master van The Reiki Alliance

 

20240122_174627.jpg
STUDIO INTUITIE
iStock-908022378.jpg
bottom of page