top of page
iStock-908022378.jpg
STUDIO INTUITIE
iStock-908022378.jpg

DROOMCOACHING

BOOST YOUR INTUITION JUST BY DREAMING

Tijdens onze slaap spreekt ons onderbewuste tot ons via onze dromen. Onze dromen bevatten boodschappen uit ons onderbewuste. Boodschappen over wat je mag loslaten, wat jij aandacht mag geven of welke aspecten jij van jezelf meer mag omarmen. Hier maken we gebruik van in droomcoaching. 

Het interpreteren van je eigen dromen is vaak lastig. Al snel bemoeit jouw ego zich er mee en gaat de waardevolle boodschap van jouw onderbewuste verloren. Jouw onderbewuste communiceert in jouw dromen met symbolen en bijna poëtische scenes. Dromen analyseren is mijn grootste passie. Ik heb mij nu al een aantal jaar verdiept in dromen en kan mijzelf nu oprecht droomexpert noemen. 
 

Droomcoaching is een krachtige vorm van begeleiding die zich richt op het ontrafelen van de boodschappen en betekenissen achter onze dromen. Het gaat verder dan alleen het interpreteren van droomsymbolen; het is een holistische benadering die zich richt op het begrijpen van onze diepste verlangens, angsten en onbewuste overtuigingen die weerspiegeld worden in onze dromen.

Droomcoaching is iets voor jou als je verlangt naar:

 

  • Zelfinzicht en richting voor jouw levenspad;

  • Verwerking en transformatie van emoties en angsten.

  • Hervinden van jouw innerlijke kompas om belangrijke beslissingen te nemen in jouw leven (carierre, loopbaan, verhuizing);

  • Het doorbreken van patronen;

  • Spirituele groei; zelfontdekking en verbinden met jouw authentieke zelf. 

 

Droomcoaching biedt een unieke kans om de symbolische taal van je dromen te ontrafelen en diepgaande zelfreflectie te ervaren. Als droomcoach help ik je om de verborgen betekenissen achter je dromen te ontdekken, waardoor we samen de kern van transformatie kunnen aanpakken.

 

Onze dromen fungeren als vensters naar ons onderbewustzijn, waar onze diepste angsten, verlangens en wijsheid verborgen liggen. Door de symbolen en beelden in je dromen te onderzoeken, kunnen we verborgen angsten, verlangens en patronen identificeren die je misschien niet bewust bent. Deze inzichten bieden waardevolle richting op je levenspad.


Wat droomcoaching zo krachtig maakt, is dat we snel tot de kern van de transformatie kunnen komen. In plaats van oppervlakkige problemen te behandelen, richten we ons direct op de diepere lagen van je bewustzijn, waardoor echte en blijvende verandering mogelijk is.

 

Samen met energetisch werk biedt droomcoaching een holistische benadering van persoonlijke groei en transformatie. Energetische healing helpt bij het loslaten van oude pijn en het helen van diepgewortelde emoties, waardoor je in contact komt met je authentieke zelf en je intuïtie versterkt.

Ben je klaar om de magie van je dromen te ontdekken en de kracht van je intuïtie te omarmen? Neem dan vandaag nog contact met me op en laten we samen beginnen aan dit transformerende pad naar een leven in verbinding met jouw authentieke zelf.

Je kan bij mij terecht voor droomcoaching of je kan mee doen met een van de dream dives.

De volgende Dream Dive is 21 - 28 april 2024.

 

Je kan kiezen voor een enkele droomcoachsessie of voor zes maanden droomcoaching.
Zes maanden droomcoaching houdt in dat je gedurende zes maanden onbeperkt dromen kan indienen voor een droomanalyse en je in twee coachsessies inzicht krijgt in waar voor jou de transformatie zit en handvatten om daarin ook stappen te zetten. Indien gewenst ontvang je aanvullend een reiki sessie om jouw proces te ondersteunen.

Klik hieronder om jou aan te melden. Je ontvangt dan dezelfde dag nog de Droommeditatie en tips voor het onthouden van jouw dromen. 
 

bottom of page