top of page
iStock-908022378.jpg

MINDFULNESS

STUDIO INTUITIE

Studio Intuïtie biedt naast (droom) coaching en Reiki ook individuele en groepstrainingen Mindfulness (MBSR) aan

MINDFULNESS BIJ STUDIO INTUITIE
Mindfulness staat voor het helemaal wakker zijn en zonder (voor)oordeel kunnen waarnemen wat er in het hier-en-nu plaatsvindt. Mindfulness is een kwaliteit die wij allemaal bezitten, maar op de achtergrond geraakt kan zijn door ons huidige bestaan.

Mindfulness zoals hierboven beschreven, lijkt misschien simpel, maar blijkt in de praktijk niet zo gemakkelijk. Vaak krijgen we zaken maar half mee en doen we (te)veel op de automatische piloot. Verschillende reactiepatronen of gewoonten hebben zich stevig gevestigd in ons leven als we volwassen zijn. Zo stevig dat we het niet eens meer bemerken dat we onbewuste reacties of gewoonten hebben en haast vanzelfsprekend vanuit deze patronen reageren op situaties.
 

Het beoefenen van mindfulness maakt je los van de automatische gewoonte van voortdurend afgeleid zijn door je gedachten: gedachten die gaan over wat is geweest of nog komt en niet over wat er in het hier en nu gebeurt. Hierdoor ontstaat er ruimte voor een bewuste respons in plaats van automatische reacties op ervaringen. En last but not least ontstaat er ruimte om meer vanuit jouw intuïtie te leven. 

De mindfulness training van Studio Intuïtie staat in het teken van:

  • gezonder omgaan met prikkels en stress,

  • oude patronen of gewoonten kunnen doorbreken,

  • meer genieten,

  • minder piekeren,

  • meer gefocust zijn,

  • ruimte maken voor jouw intuïtie

Online Mindfulness training (MBSR)

Studio Intuïtie biedt de 8 weekse Mindfulness (MBSR) training online aan. In Gold edition (inclusief 3 Reiki&Home sessies)!
Data: 8 donderdagavond, start 19 september 19.30 - 21.30 
€555,- (deze training wordt door de meeste  zorgverzekeraars vergoed tot 350 euro)

Individuele training Mindfulness (MBSR)

Elke maand kan je bij Studio Intuïtie starten met een individuele Mindfulness training. Dit kan in de vorm van de 8- weekse MBSR training of een maatwerkraject.
€650,- (wordt door de meeste zorgverzekeraars vergoed tot wel 350 euro)

Groepstraining Mindfulness (live)

Voor (live) groepstrainingen Mindfulness (MBSR), check het aanbod van LivYoga in de Leidse Hout. 

bottom of page