top of page
iStock-908022378.jpg

REIKI & HOME

STUDIO INTUITIE

Met Reiki ondersteun ik jou energetisch bij het loslaten van blokkades of belemmeringen, die onbewust in jouw systeem vastzitten. Hierdoor kom jij dichterbij jezelf en jouw intuïtie. 

Reiki ondersteunt daar waar het nodig is. Dat kan op fysiek niveau zijn, maar ook op emotioneel of zielsniveau. 

Ervaar jij fysieke klachten (denk daarbij bijvoorbeeld aan blessures, spanningsklachten of slecht slapen) of voel je dat je blokkades en emoties mag loslaten? En wil je meer in jouw kracht komen te staan?

Dan is het tijd voor een Reiki sessie. Dit kan gewoon bij jou thuis. Ik begeleid de Reiki sessie dan op afstand, REIKI&HOME.

 

REIKI @HOME gaat als volgt: Aan de start van de Reiki sessie bellen we kort even. Daarna hangen we op en maak je het jezelf comfortabel. Ik stem mij vervolgens op jou af en na een aantal minuten begint de energie jou kant op te stromen. Na afloop bellen we weer en wisselen we onze ervaringen uit. Jij hoeft niks te doen, jij mag ontspannen, in slaap vallen of mediteren.

Tijdens de Reiki sessie kan je fysiek warmte of tintelingen ervaren. Het kan ook zijn dat je beelden ziet of andere ervaringen hebt die mogelijk inzicht geven over wat jij mag loslaten of juist aandacht mag geven. 

Liever live, in persoon een Reiki sessie? Dat kan ook. Kijk dan bij REIKI@LEIDEN


Meld je aan voor een Reiki behandeling op afstand via de onderste knop rechts.  
 

bottom of page