top of page
iStock-908022378.jpg
STUDIO INTUITIE
iStock-908022378.jpg

DROOMCOACH


Tijdens onze slaap spreekt ons onderbewuste tot ons via onze dromen. Onze dromen bevatten boodschappen uit ons onderbewuste. Boodschappen over wat je mag loslaten, wat jij aandacht mag geven of welke aspecten jij van jezelf meer mag omarmen. Hier maken we gebruik van in droomcoaching. 
 

Droomcoaching is iets voor jou als je verlangt naar:

  • Zelfinzicht en richting voor jouw levenspad;

  • Verwerking en transformatie van emoties en angsten.

  • Hervinden van jouw innerlijke kompas om belangrijke beslissingen te nemen in jouw leven (carierre, loopbaan, verhuizing);

  • Het doorbreken van patronen;

  • Spirituele groei; zelfontdekking en verbinden met jouw authentieke zelf. 
     

Droomcoaching biedt een unieke kans om de symbolische taal van je dromen te ontrafelen en diepgaande zelfreflectie te ervaren. Als droomcoach help ik je om de verborgen betekenissen achter je dromen te ontdekken, waardoor we samen de kern van transformatie kunnen aanpakken.

 

Onze dromen fungeren als vensters naar ons onderbewustzijn, waar onze diepste angsten, verlangens en wijsheid verborgen liggen. Door de symbolen en beelden in je dromen te onderzoeken, kunnen we verborgen angsten, verlangens en patronen identificeren die je misschien niet bewust bent. Deze inzichten bieden waardevolle richting op je levenspad.

 

Wat droomcoaching zo krachtig maakt, is dat we snel tot de kern van de transformatie kunnen komen. In plaats van oppervlakkige problemen te behandelen, richten we ons direct op de diepere lagen van je bewustzijn, waardoor echte en blijvende verandering mogelijk is.

 

Samen met energetisch werk biedt droomcoaching een holistische benadering van persoonlijke groei en transformatie. Energetische healing helpt bij het loslaten van oude pijn en het helen van diepgewortelde emoties, waardoor je in contact komt met je authentieke zelf en je intuïtie versterkt.

 

Ben je klaar om de magie van je dromen te ontdekken en de kracht van je intuïtie te omarmen? Neem dan vandaag nog contact met me op en laten we samen beginnen aan dit transformerende pad naar een leven in verbinding met jouw authentieke zelf.

Je kan bij mij terecht voor droomcoaching of je kan mee doen met een van de dream dives.
De volgende Dream Dive is 21 - 28 juni 2024.


Voor meer informatie klik op de onderstaande linkjes:  

DROOMCOACHING
DREAM DIVE

 

Begin vannacht al met het onthouden van jouw dromen en vraag de GRATIS Droommeditatie aan. Deze Droommeditatie heeft als doel jou te laten dromen en deze de volgende ochtend te laten onthouden. 
 


 

"Dreams are messages sent up from the unconscious."
Jung

bottom of page