top of page
iStock-908022378.jpg

INTUITIE

STUDIO INTUITIE

Bij Studio Intuïtie draait eigenlijk alles om intuitieve ontwikkeling. Vanuit Studio Intuïtie bied ik verschillende concrete handvatten en methoden aan om weer in verbinding te komen met jouw intuïtie. Alle boeken over intuïtie heb ik verslonden en heb ik trainingen en workhsops van collega's gevolgd om mij steeds verder te verdiepen. Intuïtieve ontwikkeling is mijn passie. Iedereen weer in verbinding brengen met zijn/haar intuïtie is mijn missie op deze aarde. 

Intuïtie is jouw innerlijke kompas, jouw innerlijke stem. Maar ik zie intuïtie ook als jouw verbinding met jouw ziel en het universum. Hoe intuïtie communiceert verschilt per persoon. De ene ontvangt boodschappen van zijn/haar intuïtie door een sterk innerlijk weten, de ander via beelden, dromen, gevoel of een stem. Of een mix hiervan. 

 
Jouw intuïtie is altijd beschikbaar voor jou. Je hebt soms alleen nog wat op te ruimen om er weer contact mee te maken. Om vervolgens te vertrouwen op jouw intuïtie en deze te volgen. Dan leef je in verbinding met jezelf, jouw hogere zelf of noem het jouw ziel. Vanuit die verbinding leef je authentiek, moeiteloos en ervaar je een duidelijke richting.

Door de ruis in ons hoofd aan te pakken (mindfulness), door blokkades en emoties op te ruimen (Reiki) en belemmerende overtuigingen los te laten (coaching) ontstaat er ruimte voor jouw intuïtie. Verder zijn er concrete intuïtieve oefeningen die je kan doen om in contact te komen met jouw intuïtie. 

Wil je eerst beginnen met al die gedachten die ruis veroorzaken? Dan is de mindfulness training een mooie eerste stap. Merk je dat er emoties of blokkades in de weg zitten tussen jou en jouw intuïtie, boek dan een Reiki behandeling. Liever (individuele) coaching om dichterbij jezelf te komen? Dat kan ook. 

John Lennon schreef een mooi nummer over intuïtie.  

bottom of page