top of page
  • Foto van schrijverSabine

Waarom ik Droomwerk, Reiki & Mindfulness inzet

Bijgewerkt op: 14 apr.In mijn eerste blog voor Studio INTUITIE vertel ik graag over hoe droomwerk, Reiki en mindfulness bijdragen aan jezelf weer verbinden met je intuïtie.
Droomwerk, Reiki en mindfulness zie ik als super krachtige bronnen voor een authentiek leven. Een leven waarin je keuzes maakt met behulp van jouw intuïtie, jouw innerlijke kompas. En zeker als je deze drie in samenhang inzet.
In mijn werk als coach zet ik alle drie in om jou weer in contact te brengen met jouw authentieke zelf en jouw intuïtie.

Intuïtie vaak omschreven als een innerlijk kompas, is een krachtige bron van kennis die diep in ons allemaal schuilt. Het vermogen om intuïtief te handelen en te beslissen kan van onschatbare waarde zijn in alle aspecten van het leven, of het nu gaat om persoonlijke groei, relaties, of professionele ontwikkeling.
Dromen & Intuïtie
Een van de meest intrigerende aspecten van intuïtie is de manier waarop het zich kan manifesteren in onze dromen. Dromen zijn vaak de taal van het onderbewuste, waarin verborgen angsten, verlangens en inzichten naar boven kunnen komen. Het bijhouden van een droomdagboek en het reflecteren op de symboliek en boodschappen die in dromen worden ervaren, kan een krachtige manier zijn om contact te maken met onze intuïtieve wijsheid. Ook kunnen dromen een inkijkje geven in wat je nog mag loslaten, mag opruimen om weer meer in contact te komen met jouw intuïtie.
Mindfulness & Intuïtie
Mindfulness, het bewust zijn van het huidige moment zonder oordeel, is een andere sleutel tot het ontwikkelen van intuïtie. Door regelmatige meditatie en mindfulness-oefeningen kunnen we onze geest kalmeren en ons openstellen voor de subtiele signalen van onze intuïtie. Door aanwezig te zijn in het moment kunnen we beter luisteren naar onze innerlijke stem en de aanwijzingen oppikken die het leven ons geeft. Want onze intuïtie communiceert in het hier en nu in de vorm van helderweten, heldervoelen, helderruiken en/of helderzien.
Reiki & Intuïtie
Reiki helpt bij het loslaten van emotionele blokkades en traumatische ervaringen die ons intuïtieve vermogen kunnen belemmeren. Wanneer emotionele bagage wordt losgelaten, ontstaat er ruimte voor een helderdere en scherpere intuïtieve waarneming. Door het herstellen van energetische balans, het bevorderen van ontspanning en ontvankelijkheid en het ondersteunen van emotionele reiniging, opent Reiki de deur naar een dieper begrip van onszelf en een verbinding met onze intuïtie.

Alle drie samen brengt magie
Als je deze drie benaderingen in samenhang toepast in coaching ontstaat er magie. En lukt het om in een hele korte tijd een transformatie in gang te zetten. Je komt direct tot de kern en ontwikkelt een verbinding met jouw eigen innerlijke coach. Omdat ik geloof in de kracht van de samenhang tussen droomwerk, mindfulness en Reiki ontwikkel ik nu een traject waarin ze alle drie samenkomen.
Het is mijn passie om anderen te inspireren om hun intuïtieve vermogens te omarmen en te vertrouwen op de kracht van hun innerlijke kompas. Om vervolgens weer keuzes te maken vanuit een verbinding met hun authentieke zelf. Richting een lichter leven waarin jij in jouw kracht staat.

Benieuwd naar dit nieuwe traject? Laat een opmerking achter of stuur mij een bericht.

Comentarios


bottom of page