top of page
iStock-908022378.jpg

MINDFULNESS GOLD EDITION
M
indfulness with a little bit of magic

STUDIO INTUITIE

Studio Intuïtie biedt naast (droom) coaching en Reiki ook de Mindfulness training (MBSR) aan, maar dan in de Gold Edition! Deze Mindfulness training is namelijk inclusief drie individuele Reiki&Home sessies. Mindfulness en Reiki is een gouden combinatie. 
Een mindfulness training met een beetje magie dus. 

Mindfulness with a little bit of magic.


BEING PRESENT & RELEASE WHAT NO LONGER SERVES YOU!


Met de Mindfulness Gold Edition train je jezelf in het hier en nu zijn, in mindfulness, maar ga je ook loslaten wat jij niet meer nodig hebt. De Gold Edition combineert de standaard 8 weekse mindfulness training met Reiki. De Reiki&Home sessies  ondersteunen jou in het loslaten van negatieve emoties, ervaringen en belemmerende overtuigingen.


Met Mindfulness gaan we de de ruis die ontstaat door de vele gedachten die we hebben, en het piekeren aanpakken. Met Reiki gaan we een laagje dieper. Ruimen we energetische balast op. Juist deze combinatie zorgt voor rust en ruimte voor onze intuitie en authentieke zelf. 
 

Mindfulness staat voor het helemaal wakker zijn en zonder (voor)oordeel kunnen waarnemen wat er in het hier-en-nu plaatsvindt. Mindfulness is een kwaliteit die wij allemaal bezitten, maar op de achtergrond geraakt kan zijn door ons huidige bestaan.

Vaak krijgen we zaken maar half mee en doen we (te)veel op de automatische piloot. 

Het beoefenen van mindfulness maakt je los van de automatische gewoonte van voortdurend afgeleid zijn door je gedachten: gedachten die gaan over wat is geweest of nog komt en niet over wat er in het hier en nu gebeurt. Hierdoor ontstaat er ruimte voor een bewuste respons in plaats van automatische reacties op ervaringen.
 

 Juist door Mindfulness te combineren met Reiki ruim je op een diepe laag op en ontstaat er weer ruimte, rust en een heldere verbinding met jouw authentieke zelf en jouw intuïtie,

De Mindfulness Gold Edition, BE PRESENT & RELEASE

  • gezonder omgaan met prikkels en stress,

  • oude patronen of gewoonten kunnen doorbreken,

  • meer genieten,

  • minder piekeren,

  • meer gefocust zijn

  • ruimte maken voor jouw intuïtie

  • ervaar diepe ontspanning

  • laat negatieve emoties, ervaringen en belemmerende overtuigingen los

Op naar een lichter leven, vanuit een verbinding met jouw authentieke zelf

Mindfulness GOLD edition

Studio Intuïtie biedt de 8 weekse Mindfulness (MBSR) training in Gold edition (inclusief 3 Reiki&Home sessies)!

8 donderdagavonden (Zoom meetings)+ 3 individueel in te plannen Reiki&Home sessies.

Start 19 september 2024
19.30 - 21.30 

 

Max. 8 deelnemers


€555,- (omdat ik VMBN gecertificeerd ben, wordt deze training door de  meeste  zorgverzekeraars vergoed tot een bedrag van 350 euro)

bottom of page