top of page
iStock-908022378.jpg
STUDIO INTUITIE

COACHING

Als jouw richting is weggevallen of als er een patroon doorbroken wil worden is het wellicht tijd voor een coachtraject. Naast Droomcoaching kan je ook bij mij terecht voor coachingstrajecten waarin ik gebruik maak met andere coachingstechnieken. 
 

COACHING BIJ STUDIO INTUITIE
Naast de gebruikelijke coachtechnieken, zet ik graag lichaamsgerichte en systemische werkvormen in.  Ik ben een gecertificeerd coach (STiR)  en opgeleid tot professioneel coach bij School voor Coaching. Daar heb ik mooie coachtechnieken zelf mogen ervaren en vervolgens leren toepassen. Indien gewenst voegen we in het coachtraject elementen van mindfulness en Reiki toe.

Als coach zet ik mijn nieuwsgierigheid in, breng ik rust en coach ik vanuit een waarderende benadering. Mijn eigenschappen als coach zijn nuchter, humor, energiek, sensitief en doortastend. 


We starten een coachtraject met een intakegesprek om jouw vraag te verhelderen en maken op basis daarvan afspraken over het aantal gesprekken en de frequentie. De coachgesprekken vinden live plaats (in Leiden, bij LivYoga), online, in de natuur of een mix. Samen gaan we er op uit om jouw coachvraag helder te krijgen en stappen te zetten in de richting die jij op wilt.

Meld je direct aan voor een gratis kennismakingsgesprek of  voor een intake of coachsessie via de buttons rechts. 

 

 


 

bottom of page