top of page
  • stapelsabine

Geen gepieker meer, maar zuiver contact met je intuïtie

In een eerdere blog vertelde ik al over hoe droomwerk, Reiki en mindfulness bijdragen aan jezelf weer verbinden met je intuïtie. Droomwerk, Reiki en mindfulness zie ik als super krachtige bronnen voor een authentiek leven. Een leven waarin je keuzes maakt met behulp van jouw intuïtie, jouw innerlijke kompas. En zeker als je deze in samenhang inzet. Vandaar dat ik nu de Mindfulness Gold Edition lanceer,
Intuïtie vaak omschreven als een innerlijk kompas, is een krachtige bron van kennis die diep in ons allemaal schuilt. Het vermogen om intuïtief te handelen en te beslissen kan van onschatbare waarde zijn in alle aspecten van het leven, of het nu gaat om persoonlijke groei, relaties, of professionele ontwikkeling.

De Mindfulness Gold Edition bestaat uit de standaard acht weekse Mindfulness training (ook wel bekend als de MBSR training) in combinatie met Reiki om jou te ondersteunen in jouw intuitie ontwikkeling en het gezond omgaan met stress.

De kracht van Mindfulness
Mindfulness, het bewust zijn van het huidige moment zonder oordeel, is een belangrijke sleutel voor zelfzorg en tot het ontwikkelen van intuïtie. Met mindfulness pak je de ruis op die ontstaat door de vele gedachten die we hebben. We leven vaak een groot deel van de dag in ons hoofd, we piekeren wat af. Vaak krijgen we ons leven maar half mee en doen we (te) veel op automatische piloot. Het beoefenen van mindfulness maakt je los van automatische gewoonte van voortdurend afgeleid zijn door je gedachten. Hierdoor ontstaat ruimte voor een bewuste respons in plaats van automatische reacties op ervaringen. Een bewuste en gezonde respons op stress, prikkels en emoties.
Door regelmatige meditatie en mindfulness-oefeningen kunnen we onze geest kalmeren en ons openstellen voor de subtiele signalen van onze intuïtie. Door aanwezig te zijn in het moment kunnen we beter luisteren naar onze innerlijke stem en de aanwijzingen oppikken die het leven ons geeft. Want onze intuïtie communiceert in het hier en nu in de vorm van helderweten, heldervoelen, helderruiken en/of helderzien.

De kracht van Reiki
Reiki helpt bij het loslaten van emotionele blokkades en traumatische ervaringen die ons belemmeren in ons leven. Wanneer emotionele bagage wordt losgelaten, ontstaat er ook ruimte voor een helderdere en scherpere intuïtieve waarneming. Door het herstellen van energetische balans, het bevorderen van ontspanning en ontvankelijkheid en het ondersteunen van emotionele reiniging, opent Reiki de deur naar een dieper begrip van onszelf en een verbinding met onze intuïtie. Klik hier voor meer informatie over Reiki.

Mindfulness en Reiki samen brengt magie
Als je deze benaderingen in samenhang toepast ontstaat er magie. En lukt het om in een hele korte tijd een transformatie in gang te zetten naar een lichter en authentiek leven.
In de Mindfulness Gold edition komen Mindfulness en Reiki samen met als doel gezonder omgaan met stress, oude patronen doorbreken, meer genieten, minder piekeren, ervaren van diepe ontspanning en het loslaten van negatieve emoties en belemmerende overtuigingen.

Op naar een lichter leven, vanuit een verbinding met jouw authentieke zelf.

Mindfulness Gold Edition De Mindfulness Gold Edition bestaat uit de standaard acht weekse Mindfulness training (ook wel bekend als de MBSR training: Mindfulness Based Stress Reduction) in combinatie met Reiki.
Dit traject is heel relaxt vanuit thuis te volgen en te ondergaan (via Zoom of Teams). Je hoeft de deur er dus niet voor uit. Iets wat deelnemers van mijn online Mindfulness training aangeven als een belangrijk voordeel ten op zichte van een mindfulness training op locatie. De live Zoomsessies volg je thuis op een fijne plek voor jou en na afloop van de sessie rol je zo je bed in of spring je onder de douche. Het leuke is ook dat de meeste zorgverzekeraars de Mindfulness Gold edition (deels) vergoeden, wat het toegankelijk maakt voor iedereen :).
De Mindfulness Gold Edition is zowel voor beginners als gevorderen op het gebied van mindfulness.

Benieuwd naar Mindfulness Gold edition? Vind hier meer informatie of meld je direct aan.

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page